IP-adres 11.10.68.7

We hebben je IP-adres 11.10.68.7 gevonden. Volgens onze locatie gegevens wordt dit IP-adres gebruikt vanuit Haven, welke zich bevindt in United States. Dit is volgens onze database een geldig IPv4 adres. De organisatie die de wordt gebruikt voor het gebruik van de internet diensten is DoD Network Information Center. Deze is geregistreerd bij het regionaal internetregister DoD Intel Information Systems. Hieronder worden alle gevonden gegevens getoond in een overzicht.

Organisatie

Naam
DoD Network Information Center
IP-adres range
11.0.0.0 - 11.255.255.255

Locatie

Plaats
Haven
Land
United States (US)
IP-adres range
11.10.0.0 - 11.10.255.255

IP-adres verbergen

Een IP-adres is je unieke adres op het internet. Dit adres wordt altijd meegestuurd als je gegevens opvraagt via het internet zodat de opgevraagde gegevens kunnen worden teruggestuurd naar jouw unieke IP-adres. Je kunt dit IP-adres op verschillende manieren verbergen zoals VPN, TOR of proxy. Maar wat houdt dit precies in en heb ik dit nodig? Wij hebben het hier voor je uitgezocht.

Registratie

Naam
DoD Intel Information Systems
Url
Whois
whois.arin.net
IP-adres range
11.0.0.0 - 11.255.255.255

DoD Intel Information Systems

Het Defense Information Systems Agency (DISA), tot 1991 bekend als het Defense Communications Agency (DCA), is een bureau voor gevechtsondersteuning van het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) dat bestaat uit militaire, federale burgers en aannemers. DISA biedt informatietechnologie (IT) en communicatieondersteuning aan de president, vice-president, minister van Defensie, de militaire diensten, de commandanten van de strijders en alle personen of systemen die bijdragen aan de verdediging van de Verenigde Staten.