IP-adres 17.91.125.80

We hebben je IP-adres 17.91.125.80 gevonden. Volgens onze locatie gegevens wordt dit IP-adres gebruikt vanuit Taipei, welke zich bevindt in Taiwan, Province of China. Dit is volgens onze database een geldig IPv4 adres. De organisatie die de wordt gebruikt voor het gebruik van de internet diensten is Apple Inc.. Deze is geregistreerd bij het regionaal internetregister Apple Computer Inc.. Hieronder worden alle gevonden gegevens getoond in een overzicht.

Organisatie

Naam
Apple Inc.
IP-adres range
17.91.120.0 - 17.91.127.255

Locatie

Plaats
Taipei
Land
Taiwan, Province of China (TW)
IP-adres range
17.91.120.0 - 17.91.127.255

IP-adres verbergen

Een IP-adres is je unieke adres op het internet. Dit adres wordt altijd meegestuurd als je gegevens opvraagt via het internet zodat de opgevraagde gegevens kunnen worden teruggestuurd naar jouw unieke IP-adres. Je kunt dit IP-adres op verschillende manieren verbergen zoals VPN, TOR of proxy. Maar wat houdt dit precies in en heb ik dit nodig? Wij hebben het hier voor je uitgezocht.

Registratie

Naam
Apple Computer Inc.
Url
Whois
whois.arin.net
IP-adres range
17.0.0.0 - 17.255.255.255

Apple Computer Inc.

Apple Inc. is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Cupertino, Californië, dat consumentenelektronica, computersoftware en online services ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt. Het wordt beschouwd als een van de Big Four-technologiebedrijven samen met Amazon, Google en Facebook. Apple werd in april 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne om de Apple I personal computer van Wozniak te ontwikkelen en verkopen, hoewel Wayne zijn aandeel binnen 12 dagen terug verkocht. Het werd in januari 1977 opgericht als Apple Computer, Inc. en de verkoop van zijn computers, inclusief de Apple II, groeide snel. Binnen enkele jaren hadden Jobs en Wozniak een team van computerontwerpers aangenomen en een productielijn gehad. Apple ging in 1980 publiek naar onmiddellijk financieel succes. In de loop van de volgende jaren verscheepte Apple nieuwe computers met innovatieve grafische gebruikersinterfaces, zoals de originele Macintosh in 1984, en de marketingadvertenties van Apple voor zijn producten kregen veel lovende kritieken. De hoge prijs van zijn producten en de beperkte applicatiebibliotheek veroorzaakten echter problemen, net als machtsstrijd tussen leidinggevenden. In 1985 verliet Wozniak vriendschappelijk Apple en bleef een eremedewerker, terwijl Jobs en anderen ontslag namen om NeXT op te richten.