IP-adres 221.228.88.49

We hebben je IP-adres 221.228.88.49 gevonden. Volgens onze locatie gegevens wordt dit IP-adres gebruikt vanuit Zhengzhou, welke zich bevindt in China. Dit is volgens onze database een geldig IPv4 adres. De organisatie die de wordt gebruikt voor het gebruik van de internet diensten is Jiangsu ZhenJiang IDC network. Deze is geregistreerd bij het regionaal internetregister APNIC. Hieronder worden alle gevonden gegevens getoond in een overzicht.

Organisatie

Naam
Jiangsu ZhenJiang IDC network
IP-adres range
221.228.88.0 - 221.228.95.255

Locatie

Plaats
Zhengzhou
Land
China (CN)
IP-adres range
221.228.0.0 - 221.229.255.255

IP-adres verbergen

Een IP-adres is je unieke adres op het internet. Dit adres wordt altijd meegestuurd als je gegevens opvraagt via het internet zodat de opgevraagde gegevens kunnen worden teruggestuurd naar jouw unieke IP-adres. Je kunt dit IP-adres op verschillende manieren verbergen zoals VPN, TOR of proxy. Maar wat houdt dit precies in en heb ik dit nodig? Wij hebben het hier voor je uitgezocht.

Registratie

Naam
APNIC
Url
Whois
whois.apnic.net
IP-adres range
221.0.0.0 - 221.255.255.255

APNIC

APNIC (Asia Pacific Network Information Centre, uitgesproken als AP-NIC) is een open, op leden gebaseerde non-profit organisatie, met als primaire rol het distribueren en beheren van bronnen voor internetnummers (IP-adressen en AS-nummers) in de Azië-Pacific regio's 56 economieën. Deze nummerbronnen zijn de bouwstenen voor het internet om te werken en te groeien. Als onderdeel van deze service is APNIC verantwoordelijk voor het onderhoud van de openbare APNIC Whois-database en het beheer van reverse DNS-zonedelegaties. APNIC biedt ook fora voor de ontwikkeling van internetbeleid, die bottom-up zijn en voor iedereen toegankelijk zijn. Bovendien helpt APNIC bij het opbouwen van essentiële technische vaardigheden in de regio, ondersteunt het de ontwikkeling van internetinfrastructuur, produceert het inzichtelijk onderzoek en is het een actieve deelnemer aan het multistakeholdermodel van samenwerking en governance op internet. APNIC voert deze activiteiten uit als onderdeel van haar toewijding aan een wereldwijd, open, stabiel en veilig internet dat de hele regio Azië-Pacific bedient.